Om oss

Hänvisningsskyltar, nödbelysning och 140 brand- och riskexperter till din hjälp

Och det är bara början. Vi växer hela tiden med nya produkter, kunskapsområden och inte minst med skickliga kunder och duktiga medarbetare. Vår vision är att leda, inte följa och den tar vi på allvar. Enda gången vi följer är med våra kunder, dvs vi skall kunna vara med och vara till nytta från första pennstrecket i ett projekt till det löpande arbetet med att förvalta fastigheten.

Med ursprung i brandskydd

På Briab har vi vårt ursprung inom brandskyddsprojektering men har utvecklats till en innovativ och heltäckande partner inom riskrelaterade frågor för våra kunder. Vi erbjuder idag, utöver brandskyddskompetens, projektledning bygg, VVS projektering, besiktning och utförandekontroll samt riskhantering inom förvaltning och samhällsbyggnad. På Briab lägger vi stor vikt vid utveckling och nyskapande och bedriver därför FoU i egen regi samt i samverkan med myndigheter, branschorganisationer och akademin.

Ett erfaret team i teamet

Briab products and solutions erbjuder idag ett starkt sortiment inom nödbelysning och hänvisningsskyltar, men planen är att vi löpande skall addera sortiment som efterfrågas och hjälper våra kunder bli effektivare och bättre. Inom Products & Solutions har vi mångårig erfarenhet av sortimentet och kompletterat med våra kollegor inom övriga kunskapsområden inom Briab vågar vi påstå att vi är i en helt egen klass!
Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Products & Solutionsteamet:

Om du varit i branschen och hanterat frågor och utmaningar inom nödljus och utrymningsfrågor har du säkert stött på oss tidigare. Vi kan det mesta inom området och tillsammans med dig har vi bästa förutsättningar att föra projekt i hamn kostnadseffektivt och med hög precision.

Kenneth Lodeklint
Affärsområdeschef
070-2918784
kenneth.lodeklint@briab.se
Lena Freij
Projektledare/Säljsupport
010-2038304
lena.freij@briab.se
Paul Nilsson
Distriktsansvarig Malmö/Södra Sverige
010-2038302
paul.nilsson@briab.se
Linda Engström
Projektledare/Säljsupport
010-2038306
linda.engstrom@briab.se
Johan Lindström
Distriktsansvarig Stockholm/mellansverige
010-2038308
johan.lindstrom@briab.se
Jessica Ekman
Projektledare/Säljsupport
010-2038303
jessica.ekman@briab.se
Johan Almefjord
Distriktsansvarig Göteborg/Västra Sverige
010-2038010
johan.almefjord@briab.se

Vill du ha koll på det senaste inom riskhantering?

Prenumerera på löpande nyheter från Briab

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR