Lösningar

    Människor först!

    På Briab jobbar vi med människors trygghet. Ofta är det vi gör väldigt tekniskt och kan upplevas långt från det mänskliga. Det handlar om regler, material, mått och detaljer. Det kan handla om tider, kostnader och praktisk genomförbarhet. Alla viktiga i sig, men ytterst syftar vårt arbete alltid till att vända osäkerhet till möjligheter för vår kund. Och då handlar det om att hitta bästa lösningen för det unika behovet.

    Produkter en del av lösningen

    Vårt sortiment av nödbelysning och hänvisningsskyltar kompletterar och tillför värde till det vi gör i Briabs övriga verksamhet. I t ex. brandskyddsprojekteringen skapas och säkras rätt förutsättningar för utrymning och säker förflyttning vid brand och olycka. Kommer vi in i processen tidigt så kan vår kunskap om både nödbelysningsinstallation såväl som brandskyddsprojektering verka ihop och skapa bättre lösningar och helhet.


    Förvaltning och löpande underhåll

    I vårt arbete med riskhantering i löpande verksamheter finns utrymningsfrågorna ständigt aktuella inom t ex systematiskt brandskyddsarbete (SBA), vid ombyggnad/ROT och inom BIM (Building Information Modeling) t ex. när det gäller service och underhåll.


    Crowd Dynamics

    På Briab har vi utvecklat ledande kompetens inom personflödesstrategier, Crowd Dynamics, som kan bidra med stora värden när det gäller hur t ex. byggnader och infrastruktur skall designas och planeras för bästa funktion. Inför nyprojektering och ombyggnad/ROT kan både säkerhet och upplevelse av t ex en fastighet förbättras påtagligt med bättre förståelse för mänskligt beteende.


    Besiktning och Utförandekontroll

    Många gånger sitter framgången i ett projekt i att man verkligen gör som det var tänkt från början. Briabs särskilda team för besiktning och utförandekontroll är en bra resurs för förbättrad slutlig kvalitet på ditt projekt.


    Helhet eller delar – du väljer

    Här på vår sajt, eller i samtal med oss, kommer du naturligtvis kunna beställa precis de produkter du behöver och få dom levererade till vettiga priser och inget mer, om det är bäst för dig. Men vi vill att du ska veta att vi kan ta ett större ansvar för dina projekt och tillföra värden inom ett antal områden, från första pennstreck till löpande förvaltning.

    Verkar det intressant, hör av dig så kan vi resonera vidare.

    Vill du ha koll på det senaste inom riskhantering?

    Prenumerera på löpande nyheter från Briab

    Hantering av personuppgifter (GDPR)

    Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

    När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

    Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

    JAG FÖRSTÅR